USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В облдержадміністрації не впоралися із сильним заметами. ФОТО

30 Жовтня 2013 17:36
Під час командно-штабних зборів в облдержадміністрації спробували «боротися» із сильними сніговими заметами.

Під час уявної ситуації, спільним діями чиновники мали відновити електропостачання у населених пунктах, облаштувати пункти тимчасового життєзабезпечення, майданчики для відстою автотранспорту, забезпечити підвіз пального, доїзд карет швидкої, повитягати авто із заметів.

Умовна ситуація така: снігу випала 1,5 місячна норма, вітер сильний, місцями пориви 15-20 м/с, взагалі без доїзду лишилося 300 населених пунктів, в снігових заметах багато автотранспорту, включаючи автобуси, після розчистки доріг вже через годину рух знову ускладнюється.

Із завданням штабно-командне зібрання не справилося: чимало чиновників та керівників служб не знали, що їм потрібно робити під час стихійного лиха, а ДАІшники взагалі не з’явилися на ці збори.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко дав завдання усім до 20 листопада підготувати уточнення для карти-схеми із детальним аналізом і поіменно: хто за що відповідає, з їх номерами телефонів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus