USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Одесі про успішність учнів батьки дізнаватимуться за допомогою SMS

20 Жовтня 2008 13:56
У чотирьох школах Одеси вводиться проект «Електронний журнал», завдяки якому батьки зможуть одержувати на мобільний телефон інформацію про успішність своїх дітей через SMS. Про це розповів заступник начальника управління освіти та науки Одеської міськради Ігор Перлов, – повідомляють «Волинські Новини».
«На даному етапі програма проходить пілотаж у чотирьох школах Одеси: №55, 86, 78, 106. Зміст проекту полягає у своєчасному заповненні вчителями паперових журналів», – відзначив пан Перлов.
Як інформує \"Освітній портал\", на думку чиновника, якщо батьки одержуватимуть подібну інформацію у вигляді SMS або по електронній пошті, то вчителів це буде стимулювати робити все вчасно, тобто виставляти оцінки відразу, а не брати потім їх зі стелі. За словами пана Перлова, має значення і те, що «батьки завжди зможуть стежити за успішністю своїх дітей».
«Така послуга буде коштувати приблизно 10 гривень на місяць, і батьки зможуть самі вибирати собі пакети з послугами, до яких можуть входити не тільки інформування про успішність, а й розклад занять, дзвінків», – додав заступник начальника.
Кошти, які надходитимуть за користування послугою, йтимуть на оплату зарплатні людині, що буде займатися цією програмою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 20 Жовтня 2008 14:00
І справді класна ідея! Потрібно і нам таку систему запровадити! Це зручно, тим паче, що у кожноє мобільний телефон та особиста електронна скринька!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus