USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В офісі Голєвої прокуратура не бешкетувала, - Данілін

17 Жовтня 2011 16:15
Ніякого погрому в приймальні облорганізації Європейської партії України працівники луцької прокуратури не чинили.
Про це заявив прокурор Луцька Сергій Данілін.
За словами Даніліна, ніяких працівників прокуратури у вівторок 11 жовтня у приймальні Катеринчука в Луцьку не було. «Справді, Мазурок працює помічником прокурора, але він спілкувався безпосередньо з пані Голєвою у п’ятницю 7 жовтня», - зазначив прокурор Луцька.
На його думку, вести мову про якісь політичні переслідування опозиційної партії чи лідера – безглуздо. Тим більше, що повістку передавали працівники міліції, а не прокуратури.
«Ми їх опитали», - переконує Сергій Данілін.
За словами прокурора, в офісі ЄПУ нібито встановлені камери відеоспостереження. Тож якщо у політичній силі хочуть пролити світло на ситуацію, то могли б звернутися із заявою до прокурора міста та оприлюднити відеозаписи.
Нагадаємо, прес-служба ВОО ЄПУ оприлюднила інформацію, що працівники прокуратури, серед яких помічник прокурора Мазурок, скоїли погром у приймальні народного депутата Катеринчука в Луцьку .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
адвокат Показати IP 17 Жовтня 2011 17:08
Схоже на те, як міліція і податківці "помилились" на минулому тижні і вірвались в офіс афганців.Після того як вони підняли шум- то сказали , що випадково туди потрапили Оригінальне рішення пропонує прокурор- зверністься до нас і ми розберемся чи ми порушили законодавство
журналіст Показати IP 17 Жовтня 2011 19:03
Не памятаю , щоб йшлося про офіс Голєвої чи ЄПУ. Чітко було написано , що погром влаштували в приймальній народного депутата Катеринчука. Звичайно, що в офісі Голєвої ніхто не бешкетував, вони про це й не стверджують. Цікаво прокурор вирішив викрутитись
Ser Gej Показати IP 17 Жовтня 2011 19:04
Мазурок - це наглий локачинський мажор тата - голови райдержадміністрації. Синок не наглій - тато не вічний на посаді.
Я Показати IP 17 Жовтня 2011 21:48
Нарештв вирішили Голєву взяти за одне місце. Є багато за що, але зразу ж будуть партійці кричати що це політичне переслідування. Давно пора її з рильцем в пушку до буцегарні.
Толік Показати IP 18 Жовтня 2011 11:31
Вляпалась прокуратура в проблему і тепер намагається з неї вийти. Думаю, люди , які стикались з прокуратурою мене зрозуміють коли я скажу про те, що не важилво чи це Голєва чи ще хтось, важливо, щоб ми надавали їм маніпулювати нами та робити в наших офісах, помешканнях, чи іншому належному нам майні що їм заманеться. Добре те, що вона розворушила це кубло і заставила прокурора міста вибачитись, бо це виправдання нічим окрім вибачення назвати не можна. І якщо внаслідок цього вони обережніше будуть стпвитись до порушень законодавства та прав людей, то яка різниця з якою ціллю вона це робить.
Ірина Показати IP 18 Жовтня 2011 11:32
Гарна ілюстрація. Молодці редактори "волинських новин" , гарно підмітили справжню суть виступу Даніліна
чиновник Показати IP 18 Жовтня 2011 13:34
Мазурок нормальний хлопець, нормально робить свою роботу. Ну не подобається він комусь - "издержки профессии", але наглості в його вчинках і діях ніколи не помічав, чоха і знаходжусь інколи по другу сторону барикад.
Чиновнику до чиновник Показати IP 18 Жовтня 2011 14:02
Тобто Ви стверджуєте , що він це робив не з власної ініціативи , а за вказівкою керівництва міста чи області. Може ви і праві, сам наврядчи наважився б.
чиновник Показати IP 19 Жовтня 2011 09:46
я стверджую те, що це більше схоже на рекламну акцію Європейської партії. Не будуть працівник прокуратури такими дурницями займатися. Якщо треба на когось наїхати- є набагато розумніші методи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus