USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В СБУ свято - роздавали подарунки. ФОТО

1 Лютого 2012 11:42
Урочистості з нагоди 15-річчя з часу створення Міжнародної Асоціації ветеранів підрозділів антитерору «Альфа» в Управлінні СБУ у Волинській області відбулись урочистості.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Зі святом ветеранів та бійців привітав начальник Управління СБУ в області генерал-майор Володимир Мельникович. Він наголосив на тому, що до спецпідрозділу «Альфа» потрапляють тільки кращі з кращих. Мовляв, для них поняття честі, духовної єдності, бойового братерства мають особливу цінність.

«Життя - Батьківщині, честь – нікому», – озвучив він девіз підрозділу «Альфа». Також правоохоронець подякував ветеранам за виховання нинішнього покоління «альфівців». Мовляв, ветерани і надалі підтримують тісні стосунки з молодшими працівиками та передають їм свій цінний досвід і знання.

Голова Волинського віділення Асоціації, перший начальник відділу «Альфа» в області Борис Білюга підкреслив, що річниця створення Асоціації - знаменна подія для усіх тих, кого доля в різні часи зв’язала із цим славним підрозділом.

«Саме завдяки цій організації навіть ветеранами ми залишаємось «альфівцями» і не лише по духу, а й по згуртованості спільно протистояти труднощам», - додав він.

За сумлінну службу та активну громадську роботу ветеранів та працююичх «альфівців» нагородили грамотами і цінними подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
базар Показати IP 1 Лютого 2012 14:03
НЕ Білюга, а Білуга. Виправте.
Мирослав Ватащук до базар Показати IP 1 Лютого 2012 14:15
Базар, не путайте людину з горілкою ;)
Ізя Мендельштайн до базар Показати IP 1 Лютого 2012 20:50
базар, атвєть за базар!! ти його паспорт бачів?
Хатуль Мадан Показати IP 1 Лютого 2012 19:21
"Альфа" рулить і розрулює. Безумовно, найбоєздатніший підрозділ в Україні. Удачі вам, хлопці (і дівчата)!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus