USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Украні заборонили піднімати ціну на ліки

20 Жовтня 2009 15:31
Депутати Верховної Ради встановили мораторій на підвищення цін на ліки. За проголосувало 242 депутати. Про це повідомляють «Волинські новини»
Законом встановлено, що на період фінансової кризи до встановлення розміру мінімальної заробітної плати і пенсій на рівні прожиткового мінімуму та до погашення заборгованості із виплат заробітної плати, стипендій запровадити мораторій на підвищення цін на всі види лікарських препаратів вітчизняного та закордонного виробництва, що використовуються населенням та лікувальними закладами.
Лікарські препарати вітчизняного виробництва реалізуються за цінами, регульованими державою, лікарські препарати закордонного виробництва за цінами, що склалися станом на 1 липня 2008 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Економіці кірдик Показати IP 20 Жовтня 2009 16:10
Дії депутатів нагадують про те як прапорщик зупиняв поїзд: "Поїзд стій-раз, два". Абсурд в тому, що ліків просто не буде і їх заженуть на чорний ринок. "Вона працює".
mr_brut Показати IP 20 Жовтня 2009 16:14
Дуже правильно! Не знаю, чи за це голосували депутати Тимошенко, але це цілком в дусі її уявлень про економіку. Навіть якщо наразі вона скаже протилежне. Які ж чудові юридичні формулювання: період фінансової кризи (хто його, блін, встановлює, а?), погашення заборгованості із зарплати (це тобто поки січневі відпускні мені не віддадуть – мораторій буде діяти для всієї країни?). Взагалі, пропоную в контексті переходу до парламентської республіки і на період фінансової кризи встановлювати ВСІ ціни постановою парламенту. Від сірників до фуа-гра і від хімчистки до інтим-послуг. А то на валідол мене захищають, а на мінет – ні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus