USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні добудують сільські школи

26 Серпня 2009 12:00
Міністр освіти і науки Іван Вакарчук розповів, що уряд планує виділити кошти із державної «казни» на добудову шкіл. Про це він заявив під час селекторної наради підсумкової колегії Міністерства освіти і науки України з розгляду питання: «Про підсумки розвитку загальної, середньої та позашкільної освіти у 2008/2009 навчальному році та завдання на 2009/2010 навчальний рік», – інформує 26 серпня репортер «Волинських Новин».
Пан Вакарчук зауважив, що потрібно створити базу даних про недобудовані школи із високим рівнем готовності. Завершення спорудження навчального закладу у сільській місцевості фінансуватиметься на 100% із державного бюджету, а ось у місті – навпіл із місцевою «казною».
Також Міністр висловився за будівництво нових шкіл чи створення навчальних закладів, проте у пристосованих приміщеннях. Він зауважив, що у кожному населеному пункті, де є діти, необхідно мати школу, хоча б зі ступенем початкової освіти. Пан Вакарчук наполягає на навчанні на місці, а не перевозі дітей до школи, адже такі подорожі значно втомлюють маленьких школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вчитель Показати IP 26 Серпня 2009 23:17
А по телевізору - навпаки. Возити і все. Видно, комусь вигідно бензин списувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus