USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні про Волинь читатимуть мільйонним тиражем

25 Червня 2009 12:55
З 25 по 27 червня 2009 року 30 редакторів провідних видань з усіх областей України вдруге відвідують Волинь у рамках Всеукраїнської акції «Україна очима редактора». Загальний тираж газет, які вони презентують – понад мільйон примірників. Сьогодні, 25 червня, редактори зустрілися з представниками обласної влади, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
На зустрічі були присутні не тільки гості із інших областей, а й редактори провідних волинських ЗМІ. Голова облради Анатолій Грицюк розповів гостям про природу та багатства краю, навів деякі статистичні дані. За його словами, Волинь займає 3,3% площі України, 32% території нашої області – ліси, тут протікає 132 річки та розташовано 256 озер, населення області становить 2,2% населення держави. Окрім того, гостям розповідали про економічні показники регіону, провідні галузі, бюджетоутворюючі підприємства.
 
Також редактори мали можливість поставити представникам влади свої запитання, подарувати сувеніри.
 
Довідково:
 
Програмою перебування в області учасників акції «Україна очима редактора» передбачено їхня зустріч з керівництвом області, огляд виробничих потужностей провідних підприємств нашого краю, відвідини Музею Волинської Ікони, Луцького Верхнього замку, Свято-Троїцького кафедрального собору, екскурсії у музеї Лесі Українки у Колодяжному та Зимненському Святогорському Успенському Жіночому монастирі. Редактори відвідають Шацький національний природний парк, відпочинуть на озері Світязь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus