USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В «Українському тижні» політичної джинси не буде, – редакція

24 Жовтня 2008 14:20
Сьогодні, 24 жовтня, представники журналу «Український тиждень» під час прес-конференції на тему «Інформаційні війни у медіа просторі» презентували місцевим ЗМІ своє видання. За словами відділу політики журналу Анатолія Бондаренка, «у відділі політичної джинси не буде». Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповіли волинським медійникам представники «Українського тижня», наразі журнал планують просувати на теренах нашої області. «Наш журнал для думаючих  читачів», – зазначив заступник головного редактора Павло Солодько. «Волинь – цікавий прикордонний регіон», – додав він.
Також редактори «Українського тижня» розмовляли із волинськими ЗМІ на тему політичних воєн. Як зауважив пан Бондаренко, «українські ЗМІ цю війну програють». За його словами, через те, що мало обізнані у певних ситуаціях і не завжди використовують перевірену інформацію, часто «передирають її у перекрученому вигляді з російських ЗМІ».
 
За словами Анатолія Бондаренка, видання шукає цікаві теми – ті, які стосуються людей. «Ми не виключаємо можливості розміщення політичної реклами на шпальтах нашого видання, оскільки реклама – це те, чим живе журнал». Проте, як він додав, «у відділі політики-джинси не буде». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus