USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вибух з 30 постраждалими стався в українському районі Манхеттена

28 Березня 2015 14:45
Під час вибуху постраждали 30 людей, 19 із них - у тяжкому стані. Двох чоловіків не можуть і досі знайти. Трагедія трапилася в українському районі Манхеттена.

Після вибуху 26 березня в п'ятиповерхівці в самому центрі Манхеттена в американському Нью-Йорку вогнем повністю знищена одна будівля, а також дві сусідні, - про це пише ТСН.

Будівля, в якій, згідно з попередніми даними, вибухнув газ, повністю завалилася. Жителі Нью-Йорка, які свого часу виїхали у США з України, а також мешканці Західної України пишуть у соцмережах, що це все сталося якраз в українському кварталі.

"В українському районі Манхеттена (Нью-Йорк) , за два кроки від Церкви Св. Юра, католицької школи при церкві , куди ходить моя донька, загорівся будинок. Полум'я перекинулося на сусідню будівлю. Будинок згорів дотла... Пишуть, що власником був українець. Точно не знаю. Боже, довкола українські бізнеси, помешкання українців. Вибухнув газ. Будівельники помилково пошкодили газову лінію. 30 людей ушкоджені, 19 - у тяжкому стані. Із них четверо – пожежники", - написала у Facebook Вероніка Плісак.

На її сторінці вказано, що вона із Жовкви на Львівщині. Жінка розповіла, що в цьому районі сконцентровано чимало українських закладів, мешкають українці. "Друга авеню,біля сьомої вулиці - центр українського Нью-Йорку. Там не те що будинок, кожен камінчик знайомий. Українські церкви, школи, бізнеси, народний будинок, спортивний клуб, банки, помешкання. З покон віків українці поселялися саме тут", - уточнила Вероніка.

Чи є серед постраждалих українці, невідомо.

"З українськими установами, бізнесами все в порядку. Школа сьогодні була закрита. Три будинки згоріли. Двох мужчин так і не знайшли", - зазначила Вероніка.

"Три будинки знищено вщент вибухом в українському районі Манхеттена, де мешкало багато україців , а саме зі Львівщини та Івано-Франківщини. Навпроти будинків щорічно проходив Український фестиваль. Там проживали і мої знайомі", - повідомив Ярослав Лесюк із Надвірної на Івано-Франківщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Березня 2015 15:12
Робота кремляді. Хочуть показати, що вони скрізь і всіх достануть.
Анонім до Анонім Показати IP 28 Березня 2015 20:20
Попали Яценюк и Порошенко в ад. Через некоторое время прибегают черти в рай и умоляют: - Заберите их от нас, пожалуйста! У них интересуются: - От сотворения мира вы никогда не обращались к нам с такой просьбой! Что случилось?! - Да из-за этих гадов у нас весь ад замерзает!
7я авеню Показати IP 28 Березня 2015 16:08
Обычная жадность владельца ,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus