USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україну йде новий циклон: сніг і похолодання

3 Квітня 2013 15:28
В уряді повідомили, що в Україну йде новий циклон, який принесе сніг і похолодання на заході країни. Влада запевняє, що Україна готова до весняного паводку і задіє всі необхідні засоби для цього.
Про це сьогодні, 3 квітня, повідомив віце-прем'єр Олександр Вілкул, - інформує Кореспондент.

Він звернув увагу, що в Україну йде новий циклон.

«Це добре, розводиться за часом танення в регіонах України та прикордонних територіях. Це дуже важливо, оскільки, зокрема, 60% водних ресурсів Дніпра формуються за межами країни. А завдяки циклону початок більш інтенсивного сніготанення на території Білорусі і Росії затримується, а значить, затримується до середини квітня формування водопілля на Дніпрі», - пояснив він.

За його словами, протягом 3-5 квітня поточного року у західних, центральних та північних областях будуть опади у вигляді мокрого снігу та дощу.
«Однак з 6 по 9 квітня в західних і північних регіонах буде чергове зниження температури - до 3-8 градусів нижче нуля з випаданням мокрого снігу. За ці дні обсяг опадів буде помірним - від 5 до 10 мм», - повідомив віце-прем'єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ірина Показати IP 3 Квітня 2013 21:20
Доб"є бідних птахів.. Що ми будемо робити потім з гусінню?
Рома до Ірина Показати IP 4 Квітня 2013 13:08
Зате ті, що залишаться, наїдяться гусені від пуза :)
Спортсмен до Рома Показати IP 5 Квітня 2013 13:43
Ага, і ми теж разом з ними, щоправда в яблуках, грушках, сливках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus