USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Названо нову дату повернення Саакашвілі в Україну

3 Вересня 2017 23:13
Колишній президент Грузії і екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі може перенести свою спробу повернення в Україну на більш ранній термін, ніж повідомлялося раніше

Про це говорять джерела близькі до команди Саакашвілі, повідомляє Політека.

Як відзначають джерела, колишній президент Грузії ще не визначився остаточно з датою свого «прориву» в Україну. Існує ймовірність, що Саакашвілі може перенести свій приїзд в Україну на більш ранню дату – на 6 вересня.

При цьому Саакашвілі також ще не до кінця визначився з транспортом, який він планує використовувати для повернення в Україну.

“Про транспорт знатимемо і все скажімо публічно ближче до дати приїзду. Але точно не пішки”, – розповіли в прес-службі політика.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЛЯ ЧОГО СААКАШВІЛІ ПОВЕРТАЄТЬСЯ В УКРАЇНУ

Нагадаємо, член Палати лордів Великобританії баронеса Хелена Кеннеді написала лист на підтримку Міхеїла Саакашвілі. У ньому вона повідомила, що буде рада додати свій підпис до будь-якого листа або петиції щодо оскарження позбавлення Саакашвілі громадянства українською владою.

Нагадаємо, 26 липня стало відомо про те, що президент України Петро Порошенко позбавив Саакашвілі українського громадянства. Потому Саакашвілі заявив, що 10 вересня прибуде з Польщі на кордон України і через пункт пропуску "Краковець" (Львівська область) спробує в’їхати в Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
777 Показати IP 4 Вересня 2017 09:49
Достали, Україна, що резинова, скільки її можна натягувати. Позбавили громадянства означає видворити. Нехай Великобританія надасть громадянство і тримає в себе цього крикуна, а в нас і своїх вистачає, що не знаємо куди їх подіти...
микола Показати IP 4 Вересня 2017 20:15
вертайся і наведи порядок
федя Показати IP 4 Вересня 2017 20:18
с%ки перестаньте красти і брехати
федя Показати IP 4 Вересня 2017 20:19
ви вже народ дістали своєю брехнею

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus