USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

В управлінні охорони здоров’я здоровим способом життя не цікавляться?

11 Вересня 2008 13:03
Представники управління охорони здоров’я Луцької міської ради не з’явилися на нараду в мерії, яка була присвячена здоровому способу життя підростаючого покоління. Відсутність медиків зауважив заступник міського голови Луцька Анатолій Пархом’юк, – повідомляє 11 вересня репортер «Волинських Новин».
 
Розповідаючи, який пласт роботи доведеться осилити щодо всебічного оздоровлення підростаючого населення міста, пан Пархом’юк відзначив те, що ані начальник управління охорони здоров’я, ані представники цього відомства на нараді не з’явилися. Тому із медиками розмову про профілактику здорового способу життя заступник луцького градоначальника проведе окремо. І ті, зі слів чиновника, пояснять, чому вони були відсутні під час наради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus