USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В уряді кажуть, що «елітні» пенсії можуть знизити

16 Лютого 2011 17:39
Кабінет Міністрів України розглядає можливість обмежити високі пенсії для тих, хто вже їх отримує, а не тільки для тих, хто буде їх отримувати після законодавчого оформлення пенсійної реформи.
Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко, інформує Gazeta.ua.
За його словами, уряд відкоригує проект пенсійної реформи за результатами її обговорення.
«Ми вводимо обмеження на максимальні пенсії. Ви пам'ятаєте, що в нашій пропозиції це обмеження становило 12 мінімальних пенсій. На всіх зустрічах всі люди говорили: чому ця норма стосується тільки новопризначених пенсій? Поширюйте цю норму на всіх пенсіонерів», - розповів Тігіпко.
Якщо 22-а стаття Конституції України не допускає обмеження існуючих прав і погіршення умов для громадян, каже Тігіпко, то у статті 24-й мова йде про те, що для всіх українців мають бути рівні можливості.
«Тому я вважаю, що таку пропозиція до Кабінету Міністрів ми б сприйняли», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
qivhqsuw Показати IP 14 Березня 2011 20:30
682eWC anbszdhnpohy, [url=http://mucmtukwpvww.com/]mucmtukwpvww[/url], [link=http://whnxdzxogsdl.com/]whnxdzxogsdl[/link], http://zmmvumoxgauo.com/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus