USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вакарчук заспівав російською для Нємцова

8 Квітня 2015 08:17
Є речі, які важливіші, ніж відстань, важливіші, ніж час - сказав лідер "Океану Ельзи".

У сороковини з дня загибелі російського опозиціонера Бориса Нємцова телеканал "Дождь" влаштував марафан, котрий присвячений вшанування його пам'яті під назвою "Нємцов міст". Участь у ньому взяв і український гурт "Океан Ельзи" на чолі із співаком Святославом Вакарчуком.

Гурт зворушливо виконав пісню "Надія" російською мовою. Попередньо Вакарчук зауважив, що востаннє, коли він бачив загиблого Бориса Нємцова, той був в українській вишиванці, приїхав на концерт української групи почути українські пісні.

"Зараз мені б хотілося заспівати російську пісню на знак про нашу дружбу, на знак того, що є речі, які важливіші, ніж відстань, важливіші, ніж час. Одна з моїх найулюбленіших пісень дитинства", - сказав лідер колективу Святослав Вакарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 8 Квітня 2015 08:31
Очень красиво! Рип Немцов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus