USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Україну у світі рекламуватимуть під «Океан Ельзи»

8 Грудня 2015 08:16
Міністерство інфраструктури України зняло промо-ролик України на пісню «Океана Ельзи». Про це пише«БУГ».

Ролик знятий і запущений в рамках урядової кампанії «Ukraine. Open for U» за сприяння Western NIS Enterprise Fund.

Як зазначили в Мінекономрозвитку, ролик покликаний відродити інтерес туристів до подорожей в Україні, а також сприятиме надходженню іноземних інвестицій в туристичну галузь.

Трихвилинний ролик демонструє унікальне геополітичне положення країни, річки і озера, Національний природний парк, Олешківські піски, Чорноморське узбережжя, одну з найкращих у світі опер – в Одесі, унікальні пам’ятки архітектури, які занесені до списку ЮНЕСКО, красу Карпатських гір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОКЕАН ЕЛЬЗИ ПРЕЗЕНТУВАВ КЛІП НА «ОСОБЛИВУ ПІСНЮ»

Сюжетна лінія відео розроблялася спільно з Мінекономрозвитку. Ідея та реалізація – Titanium Presentations.

«Наша країна різнобарвна та різноманітна! Завітайте до нас та знайдіть для себе багату природу, казкові міста, смачну кухню та надзвичайну культуру. Україна – найдоступніша країна Європи для екотуризму, спортивного туризму, культурного туризму, зимового туризму, морського туризму» – йдеться у описі до відео.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про про інший натхненний ролик з мільйонними переглядами– «Україна – мій дім». Його автор – Олег Прилуцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus