USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вакарчука назвали політичним проектом Сороса в Україні

28 Травня 2018 17:55
Міжнародний фонд Сороса "Відродження" має своїх протеже в українських коридорах влади. Через нього щорічно вносяться мільйони доларів для фінансування реалізації "порядку денного" мільярдера в Україні.

Про це повідомляє Страна з посиланням на американське консервативне видання The Washington Times.

"Фонд, як інструмент впливу мільярдера (Джорджа Сороса - прим.ред.), дуже зацікавлений в газотранспортному бізнесі України, не кажучи вже про сільське господарство, енергетику, охорону здоров'я та ІТ-галузях. Завдяки достатку природних ресурсів і освіченої робочої сили України є ідеальним кандидатом на "колонізацію", щоб служити порядку денному глобалістів", - зазначено в опублікованій статті.

Американські журналісти відзначають, що "першим кандидатом Сороса" на місце глави України міг бути Петро Порошенко, але не зміг або не захотів впоратися з системною корупцією і ймовірно програє майбутні президентські вибори.

Його суперники вже шикуються "в коло вовків".

За даними The Washington Times, новий проект Сороса і його партнера Віктора Пінчука в Україні - обрання на пост президента популярного співака Святослава Вакарчука.

Відзначимо, що Пінчук в статті The Washington Times називається зятем колишнього президента і давнім другом американської подружжя Клінтон, а також їх однойменного фонду.

Журналісти відзначають, що в їх розпорядженні є безліч підтверджуючих фото з Давосу.

"Вакарчук займає особливе місце в українській культурі, так як його музика і активність були голосом за народну біль і невдоволення, викликані невдачами уряду Порошенко і болючим сепаратистським конфліктом, який роздирає схід", - йдеться в статті.

Журналісти відзначають, що після "першого набігу" в політику Вакарчук залишив своє місце в Раді в 2008 році через рік - "через занепокоєння про корупцію".

"Вакарчук любить свою країну і, без сумніву, хоче робити те, що відповідає її інтересам. Але співакові - у якого дуже невеликий досвід в бізнесі чи політиці, буде нелегко протистояти "машині Сороса", колись впровадженої численними представниками "відкритого суспільства" (яке фінансується Соросом - прим.ред.)".

Американські журналісти відзначають, що українці повинні добре подумати над тим, кому вони хочуть довірити владу в країні.

"Послужний список Сороса в жодної амбіційної нації не викликає бажання слідувати йому", - резюмували в The Washington Times, навівши як приклад Угорщину.

Відзначимо, що в The Washington Times часто публікуються лобістські статті, замовниками яких є різні політики і бізнесмени з України. В даному випадку, чітка прив'язка Вакарчука до Соросу може мати на меті налаштувати проти співака адміністрацію Трампа, у якому з Соросом, як відомо, дуже погані відносини.

Рішення про перенесення операцій з Будапешта обґрунтовується тим, що угорський уряд "готовий ввести додаткові обмеження для неурядових організацій через те, що назвали пакетом законодавства "Стоп Сорос".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Травня 2018 19:21
Ага,зробив перерву на рік,щоб підготуватись до виборів,якось мене це насторожує,вже є один"щоб була гаряча вода,її треба підігріти..",я не хочу щоб на Новий Рік нам казали з екрану"І все буде добве..".
Анонім Показати IP 28 Травня 2018 20:21
Больно,как смеётся вся планета с нас,то алкаш,то зеки,то грузины,то артисты,что творим люди добрые,страной руководить,не микрофоном махать.
хехъ до Анонім Показати IP 29 Травня 2018 07:15
Лишь бы не плакала...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus