USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Валевську вигнали з ефіру «Першого Національного»

28 Січня 2010 19:07
Голова НТКУ погрожував артистці повною ефірною ізоляцією на очолюваному ним каналі. Усі підготовлені сюжети та програми за участю Валевської були зняті з ефіру.
Про це «ГУЧНІ ІМЕНА» повідомило агентство «PR Batteries».
Національний конкурс так і не був проведений, тому артистка подала заявку на участь у російському відборі на «Євробачення – 2010».
Рішуча позиція Наталії Валевської викликала невдоволення президента Національної телекомпанії України Василя Ілащука. Зі слів продюсера Валевської Володимира Пригладя, у телефонній розмові пан Ілащук оголосив співачку Наталю Валевську персоною non grata в ефірі «Першого Національного».
Голова НТКУ погрожував артистці повною ефірною ізоляцією на очолюваному ним каналі. Після таких заяв Василя Ілащука вже підготовані сюжети та програми за участю Валевської були зняті з ефіру.
Так, у середині січня Наталя взяла участь у записі програми «Чи легко бути жінкою» і в редакції телешоу позитивно відгукувалися про випуск. Але згодом це інтерв’ю несподівано зняли з ефіру, пояснивши рішення командою згори. На Водохреще журналіст «Першого Національного» був у числі тих, кому артистка дала коментарі після здійснення обрядового купання. Але інтерв’ю з Валевською було вирізано з новинного сюжету, незважаючи на те, що ці ж слова, сказані одночасно й іншим тележурналістам, без проблем увійшли до репортажів кількох інших всеукраїнських каналів.
15 січня співачка, як активний учасник широкого обговорення скандалу навколо «Євробачення» цього року, взяла участь у дискусії з цього питання у програмі «Шустер Live», в якій були представлені обидві сторони конфлікту.
23 січня «Перший Національний» провів ток-шоу «Євробачення-2010. Вибір Першого», яке було своєрідною відповіддю каналу на випуск шоу Савіка Шустера.
Незважаючи на активну позицію в конфлікті, багатьох музикантів і діячів українського шоу-бізнесу не запросили на ці теледебати. Не отримала запрошення на ток-шоу і Наталія Валевська, хоча тепер керівництво НТКУ стверджує, що офіційно запрошували музикантів і Валевську зокрема. Проте запрошення не надійшло на електронну адресу та поштову, не було телефонного дзвінка.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ss666 Показати IP 28 Січня 2010 21:59
Ні той Вася, ні Валевська Європі не цікаві. Побачите, кого представить Норвегія - країна з найвищим рівнем життя, ось на кого треба рівнятись!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus