USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Валуєв битиметься з Віталієм Кличком за 2,5 мільйона доларів

5 Березня 2010 12:21
Боксер-суперваговик Микола Валуєв прийняв умови Віталія Кличка, за якими росіянин отримає 2,5 мільйона доларів за поєдинок із українцем.
Колишній чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBА Микола Валуєв погодився з умовами чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка, - повідомляє ТСН.
«Так, я хочу боксувати проти Віталія. Це буде цікавий поєдинок і весь світ чекає на нього вже кілька років, - заявив Валуєв. - Вчора я розмовляв зі своїм промоутером Доном Кінгом. Сторона Кличка пропонує нам 2,5 мільйона. Ми приймаємо їх пропозицію».
Проте не все так гладко, як могло би здатися на перший погляд. Росіянин готовий прийняти умови Кличка з невеликим застереженням.
«Крім того, ми хотіли би отримати дохід від трансляцій на Росію і США», - каже Валуєв.
Кріс Майєр, виконавчий директор компанії Sauerland Event, що нарівні з Кінгом представляє інтереси Валуєва, заявив: «З\'явилися абсолютно нові перспективи цього поєдинку. Ми можемо зробити великий крок вперед. Права на телетрансляцію не повинні стати нездоланною перешкодою. Тепер все залежить від сторони Кличка».
«Кличко завжди стверджував, що американські телекомпанії не мають ніякого інтересу до цього бою. Тому доходи від цієї трансляції будуть невеликим. Але ми вважаємо, що бій викличе величезний інтерес в усьому світі», - каже Валуєв.
Росіянин також відзначив, що вже розпочав тренування.
«Тренуюся двічі на день під наглядом мого тренера Олександра Зіміна, - додав Валуєв. - Віталія Кличка можна перемогти за рахунок мотивації і непохитної волі».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Snap_x Показати IP 5 Березня 2010 17:25
Давно чекав цього бою, думаю буде на що подивитися.
Вояк Показати IP 8 Березня 2010 20:37
2,5 хоч не чотири млн., а таки гроші і для Валуєва.Так що не Кличко зарбляє на Валуєві, а навпаки.
віталік Показати IP 12 Березня 2010 11:36
Вася тот валуєв капітальний
влад Показати IP 12 Березня 2010 12:01
накостиляють бідному колі по лобі , ой накостиляють
Слава Показати IP 17 Березня 2010 18:41
Ох и Коля, боя все равно не будет, это просто избиение. Теперь холодцу надо сделать так чтобы выглядело вроде Виталий не захотел этого поединка. Команда Валуева будет выставлять явно невыгодные для Кличко условия. В общем эта тянучка резины будет до тех пор пока Виталий не плюнет и решит завершить карьеру, тогда промоутеры Валуева начнут делать видимость активной подготовки к бою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus