USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У затриманої на хабарі у $5 мільйонів чиновниці знайшли $500 тисяч готівкою

8 Червня 2017 21:31
У чиновниці Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Юлії Приходько, яку напередодні затримали на хабарі у 5 млн доларів, знайшли 500 тисяч доларів готівкою.

Про це з посиланням на власні джерела у ГПУ пише "РБК-Україна".

За даними джерела, гроші хабарниця зберігала в банківській скриньці.

Як зазначається, готівку виявили під час обшуків, проведених після затримання чиновниці.

Нагадаємо, 7 червня ГПУ спільно з управлінням СБУ під час отримання хабара в сумі 5 млн доларів затримала одну з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Чиновниця розробила злочинну схему вимагання та одержання хабарів від керівників банківських установ, до яких введено тимчасові адміністрації.

За інформацією журналістів програми "Схеми", 6 червня Приходько була призначена уповноваженою особою на ліквідацію банку "Форум". До цього вона була ліквідатором чотирьох дніпровських банків одночасно – "Меліор Банку", "ІнтерКредитБанку", "Актабанку" і банку "Аксіома".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus