USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вантажівки з піском розбили дороги на Волині. Фото

8 Січня 2018 17:39
Дороги у селі Кримне Старовижівського району – у смітті та калюжах. Мешканці села Кримне Старовижівського району обурені жахливим станом доріг, які тонуть у смітті та калюжах.

Про це повідомляє Район.Стара Вижівка з посиланням на допис користувача Фусбуку з ніком Brendon Denysiuk. Чоловік стверджує, що дороги розбили автомобілями, які вивозили пісок із села.

Фотографіями він поділився у групі Старовижівщина на Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Наталія Показати IP 8 Січня 2018 17:51
а що робити, якщо вантажівки з лісом і буряками цілодобово розбивають дорогу біля житлового будинку в самому обласному центрі?
Я Показати IP 8 Січня 2018 18:39
Це ще не розбита дорога. От цього року розбили дорогу в Горохівському району перевезенням цукрового буряка. Хто її буде ремонтувати і чи будуть взагалі? Чогось Радехівський цукровий завод приймає тільки машини вагою буряка не більше 24 тон, а в Марянівку везуть буряк фури по 35-45 тон. Ніхто ніяких мір не приймає, хоча влада, якщо вона є, та поліція повинні контролювати цей процес на території району. Скору ми ще будемо заздрити цим дорогам що Ви показуєте на фото.
дед Показати IP 8 Січня 2018 18:50
а це називається кому війна а кому мать родна. фури з буряками знищили дубнівську дорогу те саме буде на горохів
Лучанин Показати IP 8 Січня 2018 20:08
Їхав на Берестечко через Плюшеву, Демидівку. Дорога за осінь стала в катастрофічному стані! Костюшко купив цукровий завод в Мар’янівці і 50 тонні фури тягають буряк з Рівненщини, де він засіває землі. Дорога стала яма на ямі, машини витягають трактори з полів, на асфальті по гульки болото. На що влада дивиться? Вроді чоловік добру справу зробив - відновив завод , але знищивши дорогу, завдав державі багатомільйонні збитки. Дорогу в попередній стан вже ніхто ніколи не поверне...
осіп до Лучанин Показати IP 8 Січня 2018 21:29
заставити і народ це зробить
Анатолій Показати IP 8 Січня 2018 22:50
Про голову. Бачили очі, що вибирали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus