USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вантажівки «Волиньлісу» знищили волинську дорогу

27 Вересня 2013 13:39
Вантажівки «Волиньлісу» знищили 8 кілометрів дорожнього покриття у селі Грушів Іваничівського району, а тому підприємство, мовляв, зобов'язане власним коштом відремонтувати цю дорогу. Зараз село переживає транспортну блокаду: не має автобусного сполучення із райцентром і під загрозою курсування шкільного автобуса. Про це 27 вересня повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Як наслідок, громада села підготувала судовий позов на державне підприємство «Волиньліс» за умисне нищення дорожнього покриття.

Так, з весни 2013 року через село Грушів возило деревину підприємство «Волиньліс». Вивозили ліс 40-тонними вантажівками, з порушенням державних будівельних норм, в результаті чого 8 кілометрів дорожнього покриття було зруйновано.

Неодноразово мешканці цього села зверталися до районної влади з вимогою негайно втрутитися у ситуацію і припинити руйнувати сільську дорогу, але їхні законні вимоги проігнорували. Вдавалися селяни й до перекриття доріг, але влада, аби зняти напругу, мовляв, тільки імітувала роботу, і спромоглася лишень встановити обмежувальні знаки. Ті аж ніяк не стали перепоною на шляху великотоннажному транспорту.

Фактично, йдеться у повідомленні, у селі Грушів ліс вивезли ціною дороги. Село зараз перебуває у транспортній блокаді. Туди вже кілька місяців не їздить автобус, тому що перевізник відмовився їздити по аварійній дорозі. Несвоєчасно на виклики прибувають карети швидкої допомоги, під загрозою курсування шкільного автобуса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
партизан-ковпаківець Показати IP 27 Вересня 2013 14:01
Лісівники України - справжні фашисти по відношенню до рідної природи.
Факт Показати IP 27 Вересня 2013 16:10
А Коліснику пох....Він взяв і забув.
коц Показати IP 27 Вересня 2013 18:05
матушка- решалка і цей гріх йому відпустить. йому не тільки по , але і на.
Грушівець Показати IP 28 Вересня 2013 07:34
То як би там Колісник жив дорога там збереглася, а так по цимбалам, своє взяв а дальше хоч трава не рости

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus