USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Як працюватиме «Варта порядку» у 2017 році

28 Грудня 2016 15:01
Громадське формування «Варта порядку» відзвітувало за зроблене й окреслило плани на прийдешній 2017 рік. Нагадаємо, що у своїй діяльності «Варта порядку» не обмежується тільки охороною громадського порядку, хоча це й основне їхнє покликання, але й бере активну участь і в громадському житті міста, повідомили у прес-службі ГФ.

«Ми завжди відкриті для людей. Намагаємось не обмежуватись тільки охороною громадського порядку, хоча це основне наше покликання. Стараємось бути невідємною частиною життя міста. Про нашу роботу багато говорити не буду, за нас все скажуть люди та наші добрі справи», – переконує голова ГФ «Варта порядку» Олександр Тиводар.

Варто зауважити, що робота громадського формування відбувається у декількох напрямках: перший і основний – це охорона громадського порядку на вулицях міста. Хлопці мають чим похизуватися, адже завдяки злагодженій роботі поліції і «Варти порядку» було попереджено та розкрито низку злочинів, запевняють представники ГФ.
Підтримання правопорядку на вулицях міста для вартівців справа щоденна. Адже хлопці несуть службу цілодобово. Завдання нарядів полягає не тільки у своєчасному реагуванні на тривожні повідомлення, а й виїзди на сигнали громадян, які надходять на гарячу лінію «Варти» порядку – 20-03-02, та й в цілому забезпечення громадського порядку в місті. Головне – прибути на місце події за лічені хвилини та вжити необхідних заходів для пошуку і затримання правопорушників.

Хлопці із «Варти порядку» мають не тільки хорошу фізичну форму, але й володіють великим багажем теоретичних знань, посилено вивчаючи принципи психологічного впливу, основи самозахисту, особливості поведінки в критичних ситуаціях.
Особливу увагу «Варта порядку» приділяє і благодійності. Зокрема, цього року за ініціативи ГФ відбулась благодійна акція зі здачі крові, під час якої хлопці здали понад двадцять літрів крові для потреб Луцького пологового будинку, тим самим рятуючи сотні дитячих життів.

19 грудня вартівці спробували себе у ролі Святих Миколаїв, влаштувавши справжнє свято у Ківерцівському навчально-реабілітаційному центрі «Сонечко».

Не забуває «Варта порядку» і про патріотичне виховання молоді. З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників, за ініціативи громадського формування «Варта порядку» у Луцькій гімназії №4 імені Модеста Левицького відбулася низка зустрічей школярів із воїнами АТО - Ігорем Заікіним та Андрієм Соломіним.
Побували вартівці і на сході України з такою необхідною допомогою для бійців антитерористичної операції.
«Варта порядку» бере активну участь і в громадському житті міста, адже намагаються стати надійною опорою у всіх масових заходах.

У своїй роботі ГФ «Варта порядку» завжди діє за принципом: «Ми не обіцяємо те, в чому сумніваємось, та не гарантуємо того, чого не можемо зробити».

Щодо планів на майбутнє, то вартівці анонсували, що наше місто стане ще більш безпечним, адже на сторожі спокою лучан стоятиме громадське формування «Варта порядку». Обіцяють хлопці приділяти належну увагу й патріотичному вихованню молоді, благодійності та пропаганді здорового способу життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 28 Грудня 2016 15:11
Краще б навчились парокуватися на Втинниченка. Ставлять машини на зустрічній з порушенням.
ВВ Показати IP 29 Грудня 2016 10:12
Дзвони в поліцію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus