USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Варта порядку» проводить свою діяльність відкрито. Офіційна заява

1 Березня 2017 20:27
Із 2001 року Громадське формування «Варта порядку» здійснює свою діяльність спільно з Луцьким міським відділом через Програму заходів щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності, ініціатором якої є саме управління поліції та Луцька міська рада, йдеться в офіційній заяві ГФ.

Луцькою міською радою виділяються кошти на реалізацію програми. Для прикладу, в 2015 році ця сума становила майже 184 тисячі гривень. Ці кошти були витрачені на оплату комунальних послуг (опалення, електроенергія, водопостачання, вивіз сміття, обслуговування вбудовано-прибудованих приміщень, телекомунікаційні послуги) дев’яти опорних пунктів Луцького міського відділу поліції.

Що стосується фінансової політики громадського формування «Варта порядку», то вона є доволі прозорою. Формування налічує більше тисячі членів, які сплачують членські внески (сума яких визначена протоколом засідання формування), які витрачаються на оплату комунальних послуг орендованого приміщення (офісу), оренди автомобілів, придбання пального для виїздів, канцелярії, придбання форменного одягу.

Ця інформація також знаходиться у вільному доступі на сайті громадського формування «Варта порядку».

Громадське формування «Варта порядку» звертається до журналістів, які провадять з цього приводу «журналістські розслідування» та живуть з новин, які «погано пахнуть», не варто шукати «сенсацію» там, де її немає, витрачаючи дорогоцінний журналістський час, на різноманітні запити, якщо інформація знаходиться у вільному доступі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Журналіст Показати IP 2 Березня 2017 07:31
То опоблікуйте ці "прозорі" документи у пресі і обовязково вкажіть юридичний стату цієї варти
Громадянин Показати IP 2 Березня 2017 09:06
Хлопці молодці, без них було б дуже погано!
Андерс Показати IP 2 Березня 2017 10:04
Не знаю як стосовно членських внесків, але знаю що отримують непогану зарплату, форму...
до Андерс Показати IP 2 Березня 2017 11:53
а тобі яка нах різниця. не з твого ж кармана зп та форма

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus