USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Варта порядку» завітала до волинської малечі з гостинцями

19 Грудня 2016 22:00
День Святого Миколая громадське формування «Варта порядку» зустріла в Ківерцівський навчально-реабілітаційний центр «Сонечко». Вихованці центру – дітки з особливими потребами, щирою усмішкою та лагідними очима.

Про це повідомляє прес-служба «Варти порядку».

Дітки по своєму готувались до свята – пісні, вірші, танці. Натомість, отримали подарунки від громадського формування «Варта порядку» – цукерки, фрукти, печиво та безліч іграшок, що так потрібні для малят.

«Очі світяться, посмішки «від вуха до вуха», шум, гамір, на місці не сидиться, до пакунків біжать, шпортаються, біля Миколая ніяковіють. Хоч подарунки вдвічі більші за самих їх власників, ті все ж намагаються підняти їх та понести… І все це відбувається так щиро, з неймовірною і неприхованою радістю», – поділився враженнями прес-секретар громадського формування «Варта порядку» Олександр Волянюк.

«Щирий сміх, обійми та цукерки, слова вдячності для всіх помічників святого – це саме те, що ми отримали від цих дітей.

У групах безлад: всюди коробки, цукерки, олівці, подарунковий папір; на коридорах чути дитячий тупіт, діти бігають із класу в клас, вихваляючись подарунками Святого Миколая.

Коли настав час прощатись, діти ніяк не хотіли відпускати нас. Додому ми повертались втомлені, та щасливі!», - діляться враженнями «вартівці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рома Показати IP 20 Грудня 2016 09:24
Показуха, а на кравчука слабкі завітати де дітки інваліди,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus