USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Вартість біткоїна впаде до $100 за монету, – польський аналітик

28 Вересня 2018 19:19
Польський аналітик Марік Паціорковскі зробив гучний прогноз, який протягом доби був опублікований багатьма онлайн ресурсами, що висвітлюють криптовалютну діяльність.

Паціорковскі є трейдером і аналітиком Форекс брокера Aforti Exchange. Він вважає, що спадний тренд на графіку біткоїна продовжиться і найближчим часом ціна BTC може досягти $5500, інформує bitbetnews.

"Починаючи з лютого, кожне відновлення котирувань біткоїна супроводжувалось меншими об'ємами торгів та зниженням інтересу покупців. Тому ми маємо справу з даунтрендом в рамках паттерна "Трикутник", - заявив аналітик.

Трикутник, про який говорить Паціорковскі зображується на графіку наступним чином.

Ще одним сигналом того, що ціна BTC рухатиметься донизу є зниження обсягу торгів і, як наслідок, зниження волатильності.

"В останні місяці ми могли спостерігати зниження волатильності на ринку, про що свідчить боковий рух в рамках смуг Боллінджера, які неодноразово виступали в ролі рівнів підтримки та спротиву. Якщо ринок продовжить слідувати за цими смугами, то лише пробиття рівня $7715 рахуватиметься надійним сигналом для покупки, а падіння нижче $5613 - чітким сигналом до продажу", - запевняє Паціорковскі.

Трейдер-аналітик зазначає, що ціна BTC спочатку опуститься до позначки $5500,а потім продовжить падіння до позначки $100 за BTC.

Як бачите, скільки людей - стільки й думок, адже зовсім недавно [b]Майк Новограц і Тім Дрейпер зробили свої прогнози, які значно відрізняються від думки польського експерта. Новограц вважає, що до кінця року вартість підніметься до $10000, а Дрейпер дав триваліший прогноз і сказав, що до 2022 року вартість BTC досягне 250 тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus