USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вартість проїзду з Луцька до Ківерець «впаде»?

21 Листопада 2008 12:38
Під час сесії Ківерцівської районної ради депутати порушили питання якості та ціни пасажирських перевезень між Ківерцями та Луцьком. Про це 20 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Депутати розповіли, що їм скаржаться жителі міста Ківерці. Згідно з затвердженими тарифами, для того, щоб доїхати від Ківерець до Завокзального ринку, потрібно заплатити 2 гривні 55 копійок, а до Луцького РАГСу – 2 гривні 15 копійок. Проте водії маршрутівок відмовляються перевозити за такою ціною пасажирів до цих зупинок, при цьому грубо висловлюючись. Також неузгоджене саме розташування зупинок на маршрутах перевізників.
За словами голови Ківерцівської РДА Леонтія Кричкевича, якщо надходять скарги, то від імені райдержадміністрації звертаються до головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА. За порушення двом перевізникам маршруту «Луцьк – Ківерці» розірвали договори. За словами пана Кричкевича, також варто думати над переглядом самих тарифів на пасажирські перевезення до Луцька, оскільки ціна на бензин впала приблизно на гривню.
Довідково:
Перевізники під час особистого прийому у заступника голови Волинської  ОДА Василя Дмитрука 11 листопада розповіли, що їх не влаштовує факт, що ціна за проїзд до приміських сіл та міст у самому Луцьку змінюється залежно від конкретної зупинки. Наприклад, ціна від залізничного вокзалу – одна, від кінотеатру «Промінь» – інша. Перевізники бідкаються, що це спричиняє порушення графіку, правил дорожнього руху і навіть сприяє створенню аварійних ситуацій. Маршрутники готові до того, аби тариф на проїзд до Луцька став меншим, але єдиним, як це було раніше.
Серед інших проблем – те, що приміські маршрутки їдуть від Луцької автостанції № 2 до кінотеатру «Промінь» майже порожніми, що спричиняє значні економічні втрати. Перевізники передбачали, що після 17 листопада буде багато скарг, оскільки за зупинку в невстановленому місці їх штрафуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus