USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Вартові української держави»: у Луцьку зібралася молодь з усієї країни

13 Листопада 2017 22:36
Всеукраїнський семінар, спрямований на залучення молоді до активної участі у заходах щодо національно-патріотичного виховання, які проводяться громадськими об'єднаннями, «Вартові української держави», відбувся 9-12 листопада у Луцьку.

Захід мав на меті сприяти всебічному розвитку молодого покоління, інформують у прес-службі «Національного альянсу».

Презентація громадських організацій національно-патріотичного та військово-патріотичного спрямування їх активностей та заходів повинні спонукати на подальшу організацію цих заходів та активностей учасниками на місцях.

«Мета заходу – зібрати активну та свідому молодь з усіх куточків країни, і впродовж семінару-тренінгу надати корисні знання та вміння. Для країни важливо, яким буде молоде покоління. Тому наш захід спрямований на розвиток молоді в різних сферах. Певен, що наслідками заходу стане подальша співпраця молодих активістів у сфері національно-патріотичного виховання та нові цікаві проекти», - розповів про мету заходу директор КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м.Луцьк» Богдан Бальбуза.

На ці дні до Луцька з’їхалось понад 60 учасників з усієї України. Були представники: Волинської, Рівненської, Львівської, Тернопільської, Вінницької, Одеської, Івано-Франківської, Полтавської, Сумської, Черкаської, Донецької, Луганської, Запорізької, Миколаївської, Дніпропетровської областей та м.Київ.

Впродовж 4 днів учасники заходу спілкувались про розвиток української фестивальної культури з Вікторією Жуковською, про мистецтво та його вплив на національну самосвідомість з Юрком Журавлем, вчились працювати в команді з Юлією Євпак, дізнались про методи інформаційної війни від Євгена Бондаренка, дізнались таємниці роботи зі ЗМІ від Дмитра Безвербного та спілкувались з Сергієм Мерчуком про значимість молоді в побудові сильної держави.

Окрім того, в програмі заходу було чимало лекцій на історичну тематику та тренінги з ведення громадської діяльності, гра в пейнтбол та відвідування виставки «Два століття – одна війна».

Цікавинкою заходу стала нічна екскурсія Луцьком від туристичного агентства «Патріот», під час якої учасники заходу мали нагоду поринути в часи середньовічного Лучеська та пройтись вуличками вечірнього міста.

«Дякуємо організаторам за можливість відвідати Луцьк, поспілкуватись з великою кількістю успішних людей та познайомитись з громадськими активістами з цілої країни. Впевнений, що після цього семінару ми проведемо чимало спільних заходів для молоді України», - прокоментував учасник семінару-тренінгу Олександр з м.Рівне.

Організатори заходу: Міністерство молоді та спорту України, Управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації спільно з ГО «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс» та КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м.Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 14 Листопада 2017 10:55
Саме молодь змінює та змінить Україну! Серця чисті, голови не забиті совковою ідеологією, - за молоддю майбутнє України !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus