USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Василь Зінкевич виступив на концерті з нагоди Дня Луцька

9 Вересня 2023 22:33
У Волинському облмуздрамтеатрі ім. Т.Шевченка відбувся незабутій благодійний концерт, присвячений 938-ій річниці Луцька. На сцені виступили обдаровані діти міста, які вразили глядачів талантом та творчим потенціалом.

Розпочали захід хвилиною мовчання, вшановуючи всіх полеглих у війні проти Росії, інформують у міськраді.
Головним гостем вечора був народний артист України, Почесний громадянин міста Луцька, Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, Герой України Василь Зінкевич. Його виступ залишив незабутні враження у серцях аудиторії та подарував слухачам приємні враження від прослуховування улюблених хітів виконавця.
Відвідали концерт міський голова Ігор Поліщук та заступник міського голови Ірина Чебелюк.
Ігор Поліщук висловив слова щирої вдячності Василю Зінкевичу та усім учасникам концерту. «Я вітаю усіх вас з Днем народження нашого міста та дякую за ці емоції, ваш талант, адже величезне задоволення чути українську пісню. Я дякую Вам, Василю Івановичу, за високу оцінку творчих здібностей наших дітей та педагогів. Дякую дітям за подаровані хвилини радості. Бажаю, щоб наступний День міста Луцька ми святкували у мирній Україні», – резюмував він.
Гроші, зібрані під час концерту, будуть направлені на підтримку Збройних Сил України, задля швидшої Перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Антонович Показати IP 10 Вересня 2023 11:53
А хіба дрес-код позволяє іти в театр на концерт знаного і шанованого артиста у робочому одязі портових вантажників ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus