USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ВАТ «Хліб» таки оштрафували за подорожчання хлібу

2 Липня 2010 17:01
Колегія територіального відділення Антимонопольного комітету України у Волинські області своїм рішенням від 2 червня оштрафувала ВАТ «Хліб» за зловживання монопольним становищем на 17 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба обласного територіального відділення АМКУ.

Пекарів покарано через необґрунтоване підвищення вартості хліба «Січовий» і «Підгаєцький» із 10 червня.

«За вчинення порушення конкуренційного законодавства органи АМКУ можуть застосувати максимальну величину штрафу - до 10% річної виручки від реалізації продукції за рік, що передував року, в якому накладено штраф. Оскільки товариство у ході розгляду справи припинило порушення, тобто, із 23 червня таки знизило ціни на хліб до економічно обґрунтованого рівня, адмінколегією відділення накладено штраф на порушника у розмірі 17 тисяч гривень», - зазначив голова відділення Віктор Гупало.

Антимонопольники попереджають порушників, що на прикладі ВАТ «Хліб» вони хочуть попередити інші хлібопекарські підприємства про недопущення подібних порушень.

«Адже дії всіх монопольних утворень в області контролюються нашими спеціалістами», - зауважив Гупало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus