USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

У Нововолинську за корупцію оштрафували двох керівників комунальних закладів

8 Квітня 2024 19:29
Нововолинський міський суд за участі прокурорів Нововолинського відділу Володимирської окружної прокуратури притягнув до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, двох керівників комунальних закладів міста Нововолинська.

Про це повідомили у прокуратурі Волині.

Посадовці, всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції», приймали рішення в умовах реального конфлікту інтересів і при цьому не повідомляли про наявний конфлікт інтересів Нововолинську міську раду.

Обидва керівника видавали та підписували накази про призначення на роботу, преміювання, виплату надбавок, доплат та грошових винагород своїм близьким родичам.

Читати ще: На Волині водія буса, який не мав прав та давав поліцейським $200 хабара, оштрафували на 19 тис. грн

Нововолинський міський суд визнав їх винуватими у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 172-7 КУпАП, та наклав на обох адміністративні стягнення у виді штрафу.

Рішення суду набрали законної сили. Штрафи уже сплачені.

Задля усунення причин та умов, що сприяли вчиненню посадовцями адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, Володимирська окружна прокуратура внесла Нововолинському міському голові подання у порядку ст. 65-1 Закону України «Про запобігання корупції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
йцук Показати IP 8 Квітня 2024 20:15
Чому не названі прізвища нововолинських керівничків - коруціонерів? Вони що, так і продовжать керувати комунальною сферою у Новіку, та набивати кишені свої та своїх родичів ? До речі, саме в Новіку найвищі комунальні тарифи!
Цікавий Показати IP 8 Квітня 2024 20:22
Рішення суду вступило в силу. Так хто ж ці горе-керівники?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus