USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Важке залізо під важку музику: у Луцьку силачі змагаються на чемпіонаті світу. Фоторепортаж

27 Листопада 2020 15:37
Важка музика, залізо та сталеві м’язи – в обласному центрі Волині близько 50 спортсменів-пауерліфтерів змагаються на чемпіонаті світу.

WPA World Grand Cup відбувається 27 листопада в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті».

На жаль, через пандемію коронавірусу змагання не такі чисельні, як у минулі роки, проте сьогодні до Луцька приїхали спортсмени з Казахстану, Білорусі, Угорщини та Польщі. Зокрема, спортсмени змагаються у трьох дисциплінах: пауерліфтинг, жим лежачи та станова тяга. Дисципліна пауерліфтинг передбачає врахування трьох кращих спроб з присідання з грифом, жиму лежачи та станової тяги.
Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини луцький тренер Роман Зелінський, у сьогоднішніх змаганнях беруть участь два його спортсмени Калиновський Петро (жим лежачи) та Василь Петрищак(жим лежачи та пауерліфтинг).

«Підготовка тривала доволі довго, але було важко не так фізично, як морально, адже ти не знаєш, чи змагання взагалі відбудуться через ситуацію з COVID-19. Наприклад, для Петра це перші дорослі змагання, але ми сподіваємося, що він пожме на звання майстра спорту міжнародного класу», – сказав Роман Зелінський.
Відзначимо, що для того, щоб отримати звання майстра спорту міжнародного класу Петру Калиновському потрібно було пожати 157,5 кг, але, на жаль, у третій спробі вага не підкорилася спортсмену. Втім, разом з тренером вони планують виправити помилки і вибороти звання на наступних змаганнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus