USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Важко повірити, що його вже немає. На Волині попрощалися з Героєм-захисником

8 Червня 2022 07:46
В останню дорогу жителі села Вишнів Підгайцівської громади провели Петра Гаражджука, який загинув на війні з окупантами. Прощання відбулося вчора, 7 червня.

Про це повідомили на сторінці Підгайцівської територіальної громади.

«Загиблого Героя зустрічали зі сльозами на очах, скорботою та біллю від непоправної втрати рідних, односельчан, побратимів, з квітами та на колінах, щоб віддати належну шану та провести в останню путь», – йдеться у повідомленні.

Близьким, які знали та товаришували з Петром було важко повірити, що його вже немає серед живих.

«Відкритий до людей, щирий, турботливий, працьовитий… Любив людей, повсякчас дбав про родину і рідне село, справжній господар ..», – так характеризували односельчанина місцеві.

На подвір’ї рідної оселі Петра – у селі Вишнів родина, мешканці, духовенство, представники місцевої влади, військові спільно молилися за душу убитого загарбниками Героя.

«Від батьківської хати траурна хода у супроводі оркестру прямувала до Храму Св. великомученика Димитрія Солунського, де відспівали бійця та поховали на місцевому кладовищі села Вишнів поруч церкви», – додають у дописі.

Довідково: Стрілець-санітар механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону солдат Гаражджук Петро Васильович 1972 року народження, був призваний Луцьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Волинської області, зарахований до списків особового складу частини 26 лютого 2022 року. Вірний військовій присязі загинув 1 червня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області. Петро Гаражджук вже мав бойовий досвід, адже брав участь в АТО. За професією він був трактористом, закінчив Колківське ВПУ. Працював у колгоспі, складальником на СП ТОВ «Модерн експо», а останнє місце роботи – санітар у КП «Волинська обласна психіатрична лікарня».

У загиблого лишилися дружина, донька, онучка.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя. Вічна пам’ять і шана!


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus