USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Важкопоранений багатодітний боєць з Волині потребує допомоги

17 Жовтня 2015 18:18
Важкопоранений волинський боєць Віктор Качула– багатодітний батько. 9 вересня його родина дізналася, що чоловік був тяжко поранений і перебував в реанімації Харківського шпиталю. Було проведено майже десяток операцій. Але стан волинянина залишається тяжким.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук опублікувала волонтер Наталія Ариванюк.

«Коли стан Віктора зафіксувався, як стабільно важкий, 6 жовтня його доставили разом із іншими пораненими бійцями в Київський обласний госпіталь, де він перебуває по даний час і потребує численних операцій! Чоловік - 1967 року народження, багатодітний батько (7-ро дітей), житель села Ветли Любешівського району Волинської області! Отримав поранення 9-го вересня. Родина завдяки волонтерам дізналася про долю Віктора лише через тиждень, він перебував в реанімації Харківського шпиталю», - пише пані Наталія.

З її слів, стан Віктора важкий, отримані поранення дуже серйозні, Божою ласкою залишився живий!«Йому видалили частину внутрішніх органів, стома з вивідними трубками, на животі немає частини шкіри, частина вже пересаджена з ніг на частину живота, яка дуже повільно приживається, повністю не відчуває одну ногу!

«Віктор потребує нашої допомоги! Поряд з ним знаходиться постійно його дружина Любов, яка сповнена Віри та Надії, а хто, як не ми маємо стати їм опорою!!! Не буду навіть пробувати публікувати список ліків, який щодня змінюється у відповідності до стану Віктора, публікую картку, скиньте кошти, хто скільки може!», - пише волонтерка.

4149497826068993 Приват банк Качула Віктор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus