USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вболівальників з ID-картами не пустять в Україну

21 Травня 2018 22:14
В Україну не пустять футбольних уболівальників, які прилетять на фінал ЛЧ-2018 з ID-картою замість паспорта. Про це заявив представник організаторів, менеджер із транспорту і мобільності під час проведення фіналів ЛЧ-2018 Сергій Хижняк.

Про це 21 травня повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що громадяни ЄС можуть в'їжджати в Україну без віз, проте вони повинні мати з собою паспорти.

«Вони звикли подорожувати в рамках Шенгенської зони і ЄС за ID-картками. Але цей документ не годиться для в'їзду на територію України, тому ті вболівальники, які прилетять з ID-картами, на жаль, не зможуть потрапити на футбол», - розповів він на прес-конференції в понеділок у Києві.

Хижняк зазначив, що на цей випадок аеропорт Бориспіль навіть організовує для таких фанатів невелику «фан-зону» у своєму терміналі, з екраном і з трансляцією матчу, щоб «підсолодити пігулку».

Він також вказав, що про цю обставину Реал і Ліверпуль інформували своїх уболівальників, коли видавали їм квитки за своєю квотою, і туроператори інформували тих, хто купував у них тури на фінал.

Зауважимо, обличчя поліцейських і прикордонників, які зустрічатимуть вболівальників на час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, розмалюють у кольори Реал Мадрида і Ліверпуля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 21 Травня 2018 23:03
Просто ди#іл
Anonymous Показати IP 22 Травня 2018 01:56
А скасування безвізу після того той ТУПняк не хоче? В Україні ЄДИНИМ форматом внутрішнього паспорта затверджено якраз ID-карту... "Пігулку" після того ЄС вставить тим нашим бюрократам в одне місце. А потім ми обурюємся, коли з біометричним паспортом у виглюдя картки нас не пускають в Білорусь ту ж.... Тепер і в ЄС будуть казати - ПНХ, паспорт давай!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus