USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вболівальники самі оберуть коментатора Євро

23 Грудня 2011 09:45
Вболівальникам пропонують самим обрати коментатора на Євро-2012.
Про це повідомляє інформаційний сервер «Україна 2012» .
«Перший національний» телеканал, який має ліцензією на трансляцію матчів чемпіонату Європи, вже визначився з прізвищем одного коментатора, які працюватимуть за кадром влітку наступного року.
Ним, за словами заступника генерального директора НТКУ Михайла Метревелі, став спортивний оглядач каналу Андрій Столярчук.
Щодо інших кандидатів, то керівник державного телеканалу запропонував взяти участь у їх визначенні вболівальникам.
«Хочу, щоб вболівальники самі порадили нам кандидатури, або, наприклад, визначили їх шляхом опитування на незалежному сайті. Ми будемо уважно вивчати побажання і максимально їх врахуємо», – сказав Михайло Метревелі.
Інформаційний центр визначив сімку прізвищ, які найчастіше з’являються в ефірі в українському просторі під час матчів за участю збірних, єврокубків та національних чемпіонатів, за яких можна проголосувати . Серед них – Дмитро Джулай, Віктор Вацко, Денис Босянок, Ігор Циганик, Роберто Моралес, Олександр Гливинський, Сергій Панасюк. Також користувачі можуть запропонувати свій варіант
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 23 Грудня 2011 15:00
Найкращі Джулай та Босянок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus