USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вбити, як у GTA: у США підлітки влаштували стрілянину з поліцією, поранена 14-річна дівчина

3 Червня 2021 08:15
В американському штаті Флорида 14-річна дівчинка постраждала після того, як разом із 12-річним товаришем відкрила вогонь у бік помічників шерифа в окрузі Волусія.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на ABC News.

Зазначається, що обоє підлітків втекли з інтернату та увірвалися до чужого будинку, в якому знайшли чималий запас зброї, зокрема АК-47, пістолет, дробовик і велику кількість патронів.

Помічники шерифа, оточивши будівлю, закликали дітей «мирно здатися», однак ті почали стріляти зі зброї домовласника. За словами шерифа Майка Чітвуда, дівчинка, до того ж, погрожувала вбити сержанта.«Вони виходили, щоб убити поліцейських», – заявив Чітвуд.

Через 30 хвилин стрілянини неповнолітня нападниця вийшла з-за гаража і нібито двічі наставила рушницю на поліціянтів. У неї вистрілив один із правоохоронців, дівчинка отримала важку травму. Лікарі оцінюють її стан як критичний, але стабільний.

Вже під час допиту 12-річний хлопчик, який не постраждав і добровільно здався поліції, розповів, що його подруга порівнювала свої дії з комп’ютерною грою Grand Theft Auto (GTA). Сам підліток здійснив декілька пострілів з АК-47.

Відомо, що ніхто з помічників шерифа не постраждав. Дітей звинуватили в замаху на вбивство першого ступеня і збройному пограбуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дубіна Показати IP 3 Червня 2021 11:52
як в доті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus