USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У США – стрілянина на стадіоні, поранено 10 школярів

31 Серпня 2019 11:48
У США на спортивному стадіоні в місті Мобіл (штат Алабама) в п’ятницю ввечері сталася стрілянина, у результаті якої щонайменше 10 людей постраждали.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на телеканал NBC.

Інцидент стався на стадіоні Ледд-Пібльз після футбольного матчу, що проходив між командами ЛеФлор і Вілльямсон. Поліція підтвердила, що внаслідок стрілянини постраждали як мінімум 10 осіб у віці від 15 до 18 років. Усіх постраждалих було госпіталізовано, п’ятеро з них перебувають у критичному стані.

Шеф поліції міста Лоренс Баттісте відзначив, що більшість постраждалих були гравцями і вболівальниками команди ЛеФлор. Він додав, що в результаті інциденту двох осіб було затримано і допитано.
Нагадаємо, два тижні тому внаслідок стрілянини у Філадельфії вогнепальні поранення отримали шестеро поліцейських. Інцидент розпочався, коли правоохоронці проводили в будівлі операцію із затримання наркоторговців. Ще два копи потрапили в ДТП по дорозі на місце, де сталася стрілянина.

3 серпня житель Техасу відкрив стрілянину в супермаркеті Wal-Mart у місті Ель-Пасо неподалік від кордону з Мексикою. У результаті події загинули 22 людини, ще понад 20 були поранені.

Наступного дня ще один інцидент із стріляниною стався в районі Орегон у Дейтоні. Жертвами інциденту стали десять осіб, включаючи стрілка, ще 26 постраждали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 31 Серпня 2019 12:28
Терміново узаконити вільний продаж зброі в Украіні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus