USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У вбивстві військового на Волині підозрюють уродженця Херсонщини

13 Квітня 2017 11:09
Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві військового-контрактника 14 бригади.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Підозрюваним у вбивстві є військовий родом з Херсонської області 1998 року народження.

Нагадаємо, 13 квітня вночі в одному з розважальних закладів Володимира-Волинського вбили військового-контрактника 14 бригади. Його знайшли на одній з центральних вулиць міста напівроздягненого зі зв’язаними ногами.

Із офіційного повідомлення Володимир-Волинського відділу поліції, вночі 13 квітня, близько 00.35 години на чергову частину зателефонувала невідома особа, яка повідомила, що біля одного з розважальних закладів міста розгорілася неабияка бійка, повідомляє Район.Володимир-Волинський.

Через декілька хвилин надійшло ще одне повідомлення, що на вулиці Князя Романа практично без ознак життя лежить невідомий чоловік. Прибувши на місце, слідчо-оперативна група спершу не змогла ідентифікувати особу, оскільки документи були відсутні, а візуально ті, хто викликав поліцію, його не знали.

Зважаючи на важкий стан непритомного, його негайно було доправлено до реанімаційного відділення Володимир-Волинського ТМО.

Попередній діагноз медиків: закрита черепно-мозкова травма, яка спричинила травматичну кому, з якої потерпілий, незважаючи на інтенсивні реанімаційні заходи, так і не вийшов.

Через годину лікарі констатували смерть.

Із коментаря начальника Володимир-Волинського відділу поліції Михайла Бобика, потерпілим виявився військовослужбовець контрактної служби 14-ї бригади, 1992 року народження, уродженець Маневицького району.

Нині вся наявна інформація про цю подію внесена до ЄРДР за ознаками ст.121, ч2 Кримінального Кодексу України. Тривають слідчі дії.

Більш детально про причину смерті, як зазначив керівник володимирських правоохоронців, можна буде говорити тоді, коли будуть результати розтину тіла померлого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 13 Квітня 2017 13:01
І АТО не треба. Народ вимирає.
До Андрія Показати IP 13 Квітня 2017 13:22
То не ато то просто армія без диципліни
М Показати IP 13 Квітня 2017 14:07
Це ж треба зв"язати людині ноги і катувати... Придурки і боягузи. Там швидше всього не один був - хай шукають решту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus