USD 39.52 39.80
  • USD 39.52 39.80
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Вчені планували створити нові коронавіруси до COVID-пандемії, – ЗМІ

7 Жовтня 2021 17:15
Вчені, серед яких також були науковці з Університету Північної Кароліни та Уханьського інституту вірусології, планували ще до пандемії COVID-19 створити нові коронавіруси, яких не було б у природі.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на газету The Daily Telegraph.

Нові віруси планувалося отримати під час комбінування фрагментів геномів схожих штамів. Про це свідчать дані із заявки на отримання гранту на адресу Управління передових дослідницьких проектів Міністерства оборони США (DARPA), яку в 2018 році подав міжнародний консоруціум у складі американської організації EcoHealth Alliance, Університету Північної Кароліни, Уханьського інституту вірусології та медичної школи Duke – NUS у Сінгапурі.

Йшлося про намір створити вірус із новою послідовністю генів, яка не мала б ні з чим збігатися. Але DARPA відмовилося спонсорувати цей проект.

Як повідомляли, ВООЗ планує зібрати нову команду вчених, щоб відновити розслідування про походження коронавірусу COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2021 18:30
кажете, летючі миші....)))
Цікаво Показати IP 7 Жовтня 2021 19:47
А те що китайська лабораторія подає до міністерства оборони США заявки ще дозволяє комусь вірити що тут винуватий Китай і його миші?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus