USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звіт США підтвердив ймовірність витоку коронавірусу з уханської лабораторії, – Wall Street Journal

8 Червня 2021 09:13
У звіті про походження Covid-19, підготовленому національною лабораторією уряду США, є висновок, що гіпотеза походження коронавірусу з лабораторії в китайському Ухані – правдоподібна і заслуговує подальшого вивчення.

Про це свідчать джерела The Wall Street Journal, знайомі з секретним документом, пише Українська правда.

Оцінка ґрунтувалася на геномному аналізі вірусу SARS-COV-2, який викликає COVID-19.

Дослідження було підготовлено в травні 2020 року Ліверморською національною лабораторією ім. Лоуренса в Каліфорнії і використовувалося Державним департаментом, коли він проводив розслідування походження пандемії в останні місяці правління адміністрації Дональда Трампа.

Лоуренс Лівермор відмовився коментувати інформацію Wall Street Journal.

WSJ зазначає, що це викликає новий інтерес в Конгресі тепер, коли президент США Джо Байден наказав спецслужбам США повідомити йому протягом кількох тижнів про те, як з’явився вірус. Байден сказав, що американська розвідка зосередилася на двох сценаріях: чи виник коронавірус в результаті контакту людини з інфікованою твариною чи внаслідок лабораторної аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Невже Показати IP 8 Червня 2021 12:23
Ймовірність витоку? Що, США знову вийшли самі на себе? Те що уханська лабораторія була однією з 5 лабораторій по розробці SARS відомо всім, є декілька публікацій в вісомих журналах ще задовго до пандемії, мабуть забули. Але не так давно цю лабораторію перевіряли і висновки були негативні. А чому не перевіряють інші лабораторії?
123ЙО до Невже Показати IP 8 Червня 2021 13:15
Вас би в ФБР чи в ЦРУ влаштувати. Ох би ви тоді їх всіх, ууух ....!
Невже Показати IP 8 Червня 2021 14:45
Я туди не хочу, це служби які створюють проблеми а не вирішують їх. Те що я написав загальнодоступна інформація яка вже до того не один раз була озвучена. Треба просто почитати ... ну ще спробувати зрозуміти що написано, бо на жаль не всім зараз вдається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus