USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коломойський про позбавлення Саакашвілі громадянства: це пляма на репутації України

27 Липня 2017 13:45
Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що позбавлення колишнього голови Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі громадянства України негативно позначиться на репутації держави в світі.

"Позбавлення громадянства Саакашвілі - це ганебна пляма на репутації нашої держави. Ще більш ганебним є те, що, незважаючи на прагнення до Європи, реалізовано це в "кращих" радянських традиціях. Тільки історія дасть оцінку, позитивний він герой для України чи ні. Особисто я можу сказати тільки те, що з ним не було і, сподіваюся, не буде нудно. І неважливо, якими мотивами він керувався, коли розворушив наше сонне царство", - сказав Коломойський у коментарі ТСН.ua.

Він припускає, що якщо його самого, можливо, колись позбавлять громадянства, то йому буде почесно опинитися в списку поруч із Саакашвілі.

"Якщо мене колись позбавлять громадянства, то присутність у його компанії буде вельми почесною. Також, як за радянської влади, для тих, кого позбавляли громадянства, почесно було опинитися в компанії Солженіцина, Бродського, Аксьонова, Ростроповича і Вишневської", - наголосив Коломойський.

Читайте ще: ЧОМУ СААКАШВІЛІ ПОЗБАВИЛИ ГРОМАДЯНСТВА? ОПИТУВАННЯ

Тим часом Міхеіл Саакашвілі прокоментував ситуацію з позбавленням його українського громадянства. У зверненні на своїй сторінці у Facebook він заявив, що відчуває себе українцем і буде домагатись права повернутись до України.

Напередодні з'явилася інформація про втрату екс-очільником Одещини громадянства. Джерела повідомляють, що Міхеїла Саакашвілі справді залишили без громадянства через недостовірні дані в анкеті. Він, мовляв, два роки тому, коли отримував паспорт, не вказав, що перебуває під слідством. А сам був заочно заарештований у Грузії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 27 Липня 2017 20:09
Порошенко забуває що він не вічний президент і колись його теж можуть позбавити
михалко згоранський Показати IP 29 Липня 2017 16:29
У кого власть того и сласть! Поддерживаем решения Парашеньки ОДНОГОЛОСНО! Дуже добре що ще одного чорнож**огрузина вишвирнули з Украины! Геть гастролеров-циркачив з Украины!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus