USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Вчора ввечері у Луцьку спіймали двох чоловіків з наркотиками

20 Липня 2023 13:50
За минулу добу волинські патрульні виявили трьох громадян, які мали при собі наркотичні речовини.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

Перший випадок трапився перед комендантською годиною. На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ківерцівській невідомі особи, можливо, продають наркотики.

Інспектори відправились за вказаною адресою. Там перебували чоловіки, які підпадали під орієнтування. В одного з них охоронці порядку й виявили пакетики з порошкоподібною речовиною.

36-річного чоловіка, який, побачивши службове авто, почав нервувати, помітили патрульні у Луцьку, на проспекті Волі, також напередодні комендантської години. Під час поверхневої перевірки у нього виявили, ймовірно, наркотичні речовини та шприци.

І сьогодні вранці в Ковелі Ковелі патрульні помітили молодика, який мав дивну поведінку. У нього теж виявили порошкоподібну речовину білого кольору.

В усіх випадках поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та забезпечили охорону місця події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus