USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Вчорашні селяни сміються з нинішніх»: тернополяни зібрали у Луцьку аншлаги

28 Січня 2017 09:00
Два повних зали лучан зібралось в п’ятничний вечір для того, аби послухати жартів фіналістів шоу «Ліга Сміху». Охочих потрапити на концерт було стільки, що артистам довелось дати два концерти в один вечір.

Організовували виступ гумористів у Луцьку силами ГО "Volfest".

«VIP Тернопіль» – це українська команда КВН та гумор-шоу «Ліга Сміху» з Тернополя. Свою діяльність команда почала 2008 року. Нині гумористи - неодноразові переможці шоу «Розсміши коміка», півфіналісти 1-го та срібні призери 2-го сезонів «Ліги сміху», переможці Літнього кубку «Ліги Сміху «2016 у Юрмалі, актори і автори скетчкому «Країна У» та сіткому «Одного разу під Полтавою».

Окрім того, Тетяна Песик співпрацює зі студією «Квартал 95» та знімається в шоу «Країна У» разом з Тарасом Стадницьким, який добре відомий лучанам як перший і єдиний член команди «Перша сільська збірна». Адже саме «збірна» неодноразово ставала переможцем першостей з КВН, які організовували в Луцьку.

27 січня артисти дали відразу два концерти: о 18:30 та 20:30. Не зважаючи на це, обидва рази в залі Волинського обласного драмтеатру імені Тараса Шевченка був аншлаг.

Розпочали гумористи з жартів про те, хто більш ввічливий: хтось сам підходить до Свідків Єгови на вулиці, а хтось встигає привітатись з сусідом, який летить з 9-го поверху додолу.

Традиційно, родзинкою виступу стали «сільські» жарти від Тараса Стадницького. «Я сьогодні йшов в оцьому «прикиді» Луцьком, і на мене показували пальцями і посміювались. Я не розумію, то вчорашні селяни сміються з теперішніх?», - щиро дивувався Тарас, більш відомий за образом Володьки з «Країни У».



Скетчі та «замальовки з життя» коміки міксували з шоу-програмою. Зокрема, разом з тернополянами виступив і Аркадій Войтюк – співак з Ковеля, який встиг погастролювати світом та виступити на фестивалі «Юрмала».

А чи не найбільше розчулила присутніх пісня від «VIP Тернопіль» про «українського чоловіка» - батька, діда та хрещеного. Її написали на мотив мелодії відомої народної пісні «Рідна мати моя».
Організатори концерту - ГО Volfest
Організатори концерту - ГО Volfest
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ух Показати IP 28 Січня 2017 09:26
потужно було. не даремно потрачений час і гроші Дякую
Активіст Показати IP 28 Січня 2017 10:47
Заголовок відповідає реальності. На 1000+
11 Показати IP 28 Січня 2017 12:59
життя всіх міст відповідає тим словам. Більшість жителів міста мають корені з села і тільки одиниці є стовідсотковими міщанами
Анонім до 11 Показати IP 28 Січня 2017 19:00
ото зробив відкриття! капець
Останню Показати IP 28 Січня 2017 16:30
коментар було видалено
Вася Показати IP 30 Січня 2017 13:54
Брєдовщина. Танька таку істеричку грає що тут смішного? і ще платити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus