USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вчительку, яка переводила у Луцьку дітей поза «зеброю», покарали

13 Червня 2017 09:39
Дисциплінарне стягнення застосували щодо вчительки, яка переводила дітей через дорогу поза межами пішохідного переходу.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 13 червня.

Заступник міського голови Григорій Пустовіт повідомив, що вчительку, яка переводила дітей через дорогу повз «зебру», покарали у дисциплінарному порядку за клопотанням директора школи. Педагогу, яка працює у школі №5, винесли догану та позбавили премії.

Нагадаємо, раніше заступник міського голови повідомляв, що вчительку, яка переводила дітей поза пішохідним переходом, планують звільнити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Думка Показати IP 13 Червня 2017 12:03
Не хочеться виправдовувати вчительку хоча б тому що сам не люблю коли хтось порушує правила. Але вчителка реально показала урок. Ні, не дітям, як неправильно переходити через дорогу, а чиновникам де треба робити перехід. Ви думаєте що тільки вона одна там переводить дітей, інші там дорогу не переходять? Просто в те місце треба перенести перехід. Чому: людям буде коротше шлях, бо так зручніше; для безпеки - автомобіль при повороті зменшує швидкість і саме в цьому місці вона буде найменшою, що дозволить загальмувати в будь-якому випадку; для руху авто в іншому напрямку це особливого значення не має, видимість чудова. Ось тому там, де ми вважаєм що краще, дороги роблять де зручно людям, а не там де гарно виглядає. Да, і урок має бути оплачений - ми ж Європа, чи ні.
ревізор до Думка Показати IP 14 Червня 2017 10:33
Хай бере свою дитину і бігає по дорозі туди-сюди де вона Вважає що там треба пішохідний перехід.Вона показує дітям що можна переходити де заманеться!!!!!от в чому справа.!!!!!
Олекса Показати IP 13 Червня 2017 14:01
Не пишіть дурниць .Перехід саме там де має бути. Читайте ПДР . Удачі.
000 Показати IP 13 Червня 2017 20:26
От слава!! Молодці!! Вчительку покарали! А хто вс@ся?-Вчителька! Дитину лінивою назвала в Доросинях- Вчительці догана!!! То учням та їх батькам вчителів можна на х@й посилати і нікому за це нічого не буде.
Женя Показати IP 13 Червня 2017 20:46
Правильно зробили,чому зараз вчителі вчать дітей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus