USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вдалося перемогти, але втратили двох гравців, – Кварцяний про гру з «Металургом»

3 Серпня 2015 07:00
Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний прокоментував гру своїх підопічних з «Металургом» на післяматчевій прес-конференції. Про це йдеться на сайті ФК «Металург».

Про гру своєї команди

Початок гри у нас вийшов непоганим. Мали кілька небезпечних моментів. Але створені командою моменти не володіли достатньою гостротою. Зокрема, не було завершальних, націлених передач на Діденка. Тому він не знав, за що чіплятися. Потім гра вирівнялась. Запорожці відчули впевненість. Почали грати ініціативніше, атакували, створили кілька моментів. Але наш захист більш-менш був готовим до них. Хоча, десь позиційно неправильно грали крайні захисники. Потім активізувався Гуменюк і почав надійніше грати Польовий. Треба було постійно кричати і підказувати, що треба зібратися, грати надійно. Адже будь-яка помилка може закінчитися взяттям воріт, а потім на виїзді відігратися буде важко.

Але добре, що так закінчилося. Другу половину першого тайму команди провели в рівній грі. У перерві довелося зробити кілька зауважень щодо дій футболістів. Кобахідзе у нас все одно у відборі не грає, я і сказав йому не відтягуватися назад, а грати чистого нападника або маневрувати зліва чи справа. Хоча у нас Матей грає під нападаючим. Вони двоє створювали гостроту, але дуже погано вибирали позиції для завершального удару. Коли у когось з них вийшла передача і врешті-решт докричалися до Діденка, тоді ця атака завершилася взяттям воріт.

А так, напевно, кінцівка матчу була за нами, незважаючи, на те, що ми вели в рахунку. Хоча футболісти і допускали певні несерйозні дії. Мені це не подобається, будемо розбиратися, дивитися, чому так. Якщо на виїзді прориває, то треба ж забивати. Тому що все одно у нас «-1» в різниці, а вони забули, ходять і посміхаються. Тому в мене трохи недобре враження від завершальної стадії атаки у другому таймі. Створювали епізоди, але вони не закінчувалися ударами по воротах. Ні ударів - ні голів. Всі хотіли розіграти. Ми ще не готові так, щоб розігрувати. Треба реалізувати якомога швидше ті ситуації, які відповідають завершальному удару, а не придумувати зайву передачу.

Про суперника

У Запоріжжя молоді хлопці. Мені моментами подобалися, вони старалися. Я думаю, років через два хлопці підтягнуться й будуть грати. Кінцівка була за нами.

Про травмованих

Вдалося перемогти, але дві людини «випали». Це Польовий та Гуменюк. Вони отримали травми і вибули на два тижні. Це проблема - нікому грати.

Про матч дублерів.

Вчора після матчу дублерів арбітр в протокол записав, що Віталій Кварцяний якось непедагогічно до свого гравця поставився. На запитання, чим він завинив та що там сталося, тренер «Волині» відповів: «Що? Хто написав? Йому робити нічого. Письменник, напевно».

Прокоментував Віталій Кварцяний і ситуацію пов'язану з Кобахідзе. На запитання, чи Кобахідзе повертається в «Дніпро», тренер відповів, що «поки він залишився у нас».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 3 Серпня 2015 08:11
Молодець проти овець,...........................
непонятка Показати IP 3 Серпня 2015 08:15
ТАК який рахунок??? журналісти ви .... чи про що ви тут пишете в новинах.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus