USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Вдарив стільцем: на Волині у школі жорстоко побилися учні. Відео

26 Лютого 2024 14:28
У селищі Ратне Ковельського району в одній із шкіл жорстоко побилися учні. Бійку зафільмували однокласники і виклали у соціальну мережу.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці, подія трапилася 13 лютого, але інцидент набрав масового розголосу лише після публікації відео з бійкою.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що троє хлопців посперечалися між собою, між ними виник словесний конфлікт. В результаті цього один із учасників сварки вдарив іншого стільцем.

Цей факт зняли однокласники на відео і через декілька днів опублікували у соціальних мережах.

На місці події відразу працював офіцер служби освітньої безпеки. Він під час конфлікту перебував у другому корпусі навчального закладу, але одразу прийшов на місце події, встановив усіх учасників конфлікту, провів з ними профілактичну бесіду та доповів директору школи. Директор школи у свою чергу проводив розмову з учнями та батьками.

Читати ще: Які обов'язки та повноваження матиме офіцер шкільної безпеки: пояснює освітній омбудсмен

На наступний день мама хлопчика, якого вдарили стільцем, звернулася з ним у медичний заклад. У нього виявили певні тілесні ушкодження. Наразі дитина вже перебуває вдома.

Ювенальні поліцейські з Ковельського районного управління поліції теж працювали на місці та з'ясували детально усі обставили, опитали усіх учасників інциденту та батьків. Виявилось, що хлопці ображали один одного, між ними була сутичка.

Наразі батьки постраждалого ще не написали заяву у поліцію. Так як це приватне обвинувачення, то тільки після цього може бути відкрите кримінальне провадження з ознаками злочину передбаченого ст. 125 ККУ. Цю ситуацію поліцейські тримають на контролі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Лютого 2024 11:14
Кацапська натура - вдарити і тікати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus