USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Вдарив вогнегасником чоловіка, а потім напав на підлітків: на Волині затримали 21-річного розбійника

7 Жовтня 2020 11:27
На Волині затримали 21-річного зловмисника, який напав та пограбував чоловіка, а згодом побив двох підлітків.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Нещодавно повідомлялось про затримання зловмисника, який напав на постраждалого, зухвало наніс йому тілесні ушкодження та пограбував. Під час досудового розслідування завдяки плідній та злагодженій роботі працівники Володимир-Волинського відділу поліції з’ясували, що раніше судимий 21-річний розбійник причетний до вчинення ще двох кримінальних правопорушень.

Зокрема, слідчі вияснили, що знаряддя злочину правопорушник отримав, відкрито пограбувавши пост охорони у Володимирі-Волинському.

Далі нападник розпилив на потерпілого вміст вогнегасника та вдарив його по голові. Після цього відібрав у чоловіка гроші та мобільний телефон. Сума завданих матеріальних збитків становила 4 тис. 500 грн.

Нині також стало відомо, що опісля чоловік вчинив хуліганські дії щодо двох неповнолітніх – 15-річного та 14-річного хлопців. Порушник наніс підліткам тілесні ушкодження, проте ті до поліції та в лікарню не зверталися.

За фактами правопорушень відкрито три кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж), ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тітка Показати IP 7 Жовтня 2020 11:47
Що взяли за правило камуфлювати рила?????? Це ж злочинець(ці)!!!!! Тих сволот люди повинні знати в лице,тим самим остерігатись їх!!!!!!! А ви допомагаєте їм знову скоювати злочини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus