USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вдячність за самовіддану працю: волинським медикам – грошова подяка від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

19 Червня 2020 12:00
З нагоди Дня медичного працівника, який цьогоріч припадає на 21 червня, 122 волинські медики отримали грошову подяку від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» на загальну суму 677 тисяч гривень.

«Це вдячність за віддану і сумлінну працю у непростий час боротьби з епідемією коронавірусу в Україні, який співпав у часі із процесом реформування медичної галузі в нашій державі», – повідомляє сайт Фонду.

Читати ще: Побороти коронавірус: Фонд Ігоря Палиці допоміг лучанам і медзакладам на понад 13 мільйонів гривень

«Волинські медики заслужили підтримки та визнання. Адже вони продемонстрували неабиякий професіоналізм та лікарську честь, гідно тримаючи оборону в боротьбі з коронавірусом. Знаємо, що здоров’я волинян у надійних руках. Віримо, що спільними зусиллями ми переживемо ці непрості часи. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» завжди готовий підтримати та допомогти», – наголошують у Фонді.
Читати ще: «Сьогодні час всім скинутись»: Ігор Палиця виділяє 20 млн на боротьбу з коронавірусом і закликає інших
Шановні медики!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Немає справи благороднішої та жертовнішої, ніж робота лікаря. Ви рятуєте й оберігаєте найцінніше – людські життя. Ви повертаєте здоров’я, ставите на ноги, даруєте надію, лікуєте не лишень недуги тіла, а й зболені стражданнями душі.

Бути лікарем – благородне покликання, яке під силу не кожному. Бути лікарем – це розділяти людський біль і переживання, вміти знаходити потрібні слова у найважчих ситуаціях, щиро співчувати й вірити у чудо. Бути лікарем – це ризикувати собою заради інших.

Дякую вам за високу професійність у протистоянні з підступною світовою пандемією. Дякую за ваші знання та вміння, за старання та сміливість. Дякую усім медикам, які мужньо тримають оборону на фронті, які лікують і рятують українських захисників, ризикуючи своїм здоров’ям та життям.

Тож нехай повертається сторицею та чуйність, турбота й опіка, якою ви щоденно ділитеся з пацієнтами, гідно виконуючи свій професійний обов’язок. Доземний уклін вам і глибока вдячність за жертовну й самовіддану працю та любов до людей.

Сердечно бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, сімейного благополуччя, щасливої долі та Божого благословення!

З повагою народний депутат України, засновник Фонду «Тільки разом» Ігор ПАЛИЦЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus