USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанка успішно дебютувала на Чемпіонаті Європи з маунтинбайку

28 Липня 2015 14:31
В Італії відбувся Чемпіонат Європи з маунтинбайку. У змаганнях крос-кантрі серед жінок лучанка Яна Беломоїна зайняла п’яте місце.

Переможницею змагань стала представниця Швейцарії Йоланда Нефф. 22-річна швейцарка пройшла дистанцію за 1 годину 18 хвилин 11 секунд. На другу сходинку подіуму піднялася італійка Єва Лехнер (01:18:57). Замкнула трійку призерів словенка Блажа Клеменчич (01:19:14).

Волинянка Яна Беломоїна відстала від лідера на 2 хвилини 24 секунди і фінішувала п’ятою.

«Це найкращий результат для мене в цьому році. Це мій перший сезон у категорії Еліта, і відчувається велика різниця в класі. Жіночі перегони більш непередбачувані. Тут є багато факторів, які впливають. На наступних стартах в Канаді старатимуся виступити максимально успішно», – прокоментувала Яна.



Зазначимо, на своєму першому Чемпіонаті світу з мартенбайк-марафону лучанка фінішувала шостою.

Нагадаємо, Беломоїна увійшла до списку найуспішніших спортсменів Волині за підсумками 2014 року. А цьогоріч на Зимовому Чемпіонаті України з велосипедного спорту класу маунтенбайк, на який дівчина поїхала за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» виборола 2 перших місця.

У середу, 29 липня, Яна поїде в Канаду, де 1-2 серпня відбудеться четвертий етап Кубка світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus