USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка перемогла на Чемпіонаті України

23 Березня 2015 15:48
Лучанка, майстер спорту України міжнародного класу Яна Беломоіна, на Зимовому Чемпіонаті України з велосипедного спорту класу маунтенбайк виборола 2 перших місця.

Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Чемпіонат тривав з 19 по 21 березня в Ужгороді. Перемогу дівчина здобула на таких дистанціях: індивідуальна гонка та крос-кантрі на короткому колі.

Варто зазначити, що Яна отримала можливість поїхати на змагання за сприяння Фонду Ігоря Палиці. Фонд виділив фінансову допомогу по підготовці та участі спортсменки до змагань у рамках програми «Луцьку – спорт високих досягнень».

«Вітаємо майстра спорту України міжнародного класу Яну Беломоіну за зайняті два перших місця. Також вітаємо тренерів-викладачів: заслуженого тренера України Віктора Ковальова та Валентину Матівійчук-Жолнач. Висловлюємо подяку Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» за надану фінансову підртимку», - йдеться на сторінці Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності у мережі.

Віктор Ковальов у коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини зазначив, мовляв, у Яну вірить та сподівається, що вона плотрапить у Оліміпійський відбір.

«Яна впевнено перемогла на двох дистанціях: в індивідуальній гонці на 20 секунд випередила найближчу суперницю, а на короткому колі виграла хвилину. Це тільки початок сезону, всі старти - попереду. Спортсмени зараз готуються до міжнародних стартів, щоб набирати рейтингові, аби відібратися на Олімпійські ігри. Яна близька до цього», - сказав Віктор Ковальов.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у жовтні 2014 року Яна Беломоіна виборола впевнену перемогу в міжнародній гонці в Баку (Азербайджан), а цьогоріч в Іспанії під час велогонки завоювала срібну медаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наталія Показати IP 23 Березня 2015 16:32
Клас! Круто!!
Луцький Показати IP 23 Березня 2015 17:06
Молодчинка Яночка! Так тримати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus